O nama Djelatnost Fotogalerija Zanimljivosti Linkovi Kako do nas? Kontakt
S4300019.JPG
18) Tražila se stolica više
Živko medju vratnicama.JPG
zastave KD Složna kubura i KD Grof Keglević.JPG
Finale - MAL GAL - M3.JPG
15. u piljenju trupaca okušao se i naš župnik.jpg
15. u piljenju trupaca okušao se i naš župnik

 

Malonogometni turniri

 

Najpoznatiji sportski događaj u godini na terenima ŠRC Sv. Ana svakako je malonogometni turnir. Od godine osnutka 2003. pa do danas se jednom godišnje organizirao takav događaj.

2003.
Sve je počelo te godine na legendarnom neravnom zemljanom terenu.
Tog je ljeta bilo pakleno vruče, Plemenšćanskim krajem vladala je suša, a igralište je bilo jako prašnjavo!
Na turnir se prijavilo 8 ekipa: Kunateks, Nebojse, Putkovec, Prigorje, Corona, Keramika Vrhovski, Plemenšćina i  ŠRC Sv. Ana.
Ekipe su se podijelile u 2 skupine po 4 ekipe i počela je igra. Iz svake skupine u polufinale su se plasirale po dvije ekipe, pa tako su se u prvoj polufinalnoj utakmici sastali Nebojse i Keramika Vrhovski. Nakon neizvjesne utakmice ekipa Nebojsa je boljim izvođenjem udaraca sa 7 metara prošla u finale, gdje im se pridružio Putkovec koji je pobijedio domaću ekipu ŠRC Sv. Ana.
U utakmici za 3 mjesto ponovno su se gledali sedmerci, ovaj put sretniji i spretniji su bili dečki iz Keramike i tako osvojenim peharom za 3 mjesto rastužili domaće.
Najbolji te godine bio je Putkovec, oni su u finalnoj utakmici pobijedili Nebojse rezultatom 2:0. Glavni sudac prvog turnira bio je Slavko Bočkaj iz Stare Vesi.  

2004.
Za turnir te godine organizatore nisu brinule vrućine, već kiša koje je to ljeto bilo u izobilju, pa je i sam turnir bio pod znakom pitanja zbog mogućeg blata na zemljanom igralištu.
Iako je na dan turnira obasjalo sunce uspjelo se skupiti svega 6 ekipa (Kostel, Kunateks, Keramika Vrhovski, Plemenšćina, Mužek d.o.o. i ŠRC Sv. Ana) koje su bile podijeljene u 2 skupine po 3 ekipe.
Po dvije najbolje iz svake skupine našle su se u polufinalu, pa su tako prvo polufinale igrale Plemenšćina i Mužek d.o.o. (Štuparje). Nošena domaćom publikom Plemenšćina je uspjela pobjedom izboriti finale. U drugom polufinalu Keramika Vrhovski pobijedila je ekipu Kunateksa i tako se pridružila Plemenšćini u finalu.
U neizvjesnoj utakmici za 3 mjesto bolji su bili dečki iz Štuparja, a te godine vrlo jaka Keramika Vrhovski u finalu je pobijedila Plemenšćinu rezultatom 3:0.
Cijeli turnir vrlo dobro je sudio Dean Orsag iz Krapinskih Toplica.

2005.
Moglo bi se reći da se te godine održao povijesni turnir iz razloga što se igralo na novoasfaltiranom igralištu, pa se zbog toga prijavilo i rekordnih 15 ekipa.
Tog prekrasnog ljetnog dana uz nogomet atmosferu je podgrijavao  DJ, te atraktivne hostese.
Sudjelovale su sljedeće ekipe: Hromec, Putkovec, Kapuni, Kamgrad, Klenovec, Pizzeria Serbus, PBZ, Stari Prijatelj, 180 Taužent Baks, M Club Macelj, Kostel, Kunateks, Lupinjak, Britva i Plemenšćina.
Igralo se sistemom na ispadanje, te je u tom doigravanju viđen jako lijep nogomet.
Polufinale su igrali: Putkovec – Britva 2:0, te Pizzeria Serbus – Lupinjak 2:1.
Utakmica za 3 mjesto ponudila je vrlo atraktivan nogomet sa puno golova, na kraju je bolji bio Lupinjak rezultatom 4:2, dok u finalu opet su se iskazali dečki iz Putkovca, te pobjedom nad Pizzeriom Serbus 2:0 postali najuspješnija ekipa u kratkoj povijesti našeg turnira.
Bez i jedne kritike cijeli turnir je odlično sudio Dean Orsag iz Krapinskih Toplica.